PPC-specialist med flair for SEO

Er du klar til at udfolde dit PPC-talent og få en selvstændig hverdag i en rolle, hvor du er med til at definere og eksekvere vores digitale marketingstrategi?

Så er du måske den, der tager os til tops på alle vores markeder. Her får du stor frihed til at vurdere, hvordan vi bedst når vores strategiske mål – og bliver mødt med en lige så stor tillid til din dømmekraft og faglighed.

”Vi stoler på dig, dine kompetencer og den værdi du giver vores team. Du kommer derfor også til at gøre området til dit helt eget og får det fulde ansvar for det på den spændende vækstrejse, vi er på,”  fortæller Marketingschef, Morten Rosenberg

Velkommen til Konsolidator

Vi leverer en standardiseret løsning til finansiel konsolidering, der automatiserer processen og giver vores kunder data af høj kvalitet. Læs mere om vores produkt her.

På vores kontor i Søborg står dine 33 kommende kolleger klar til at byde dig varmt velkommen. Du kan se frem til en hverdag i lækre, moderne omgivelser, hvor du får masser af variation – både i din dagligdag, i dine opgaver og din udvikling.

Mød os og læs mere om dine mange medarbejderfordele lige her.

Du tager vores paid marketingindsatser til nye højder

Vi er allerede veletableret i Danmark og Sverige. Og du hjælper os med at nå det næste mål: at gøre os til det største konsolideringsværktøj i UK og på sigt USA. Det gør du ved, at du tager vores Google Ads og sociale medier kampagner til et højere niveau, og du kender Google Analytics som din egen baglomme – du ved også, at data ikke kan stå alene, og at indhold og kreativer er ligeså vigtigt for en vellykket kampagne.

Sammen med dine 5 kolleger, som er specialister inden for hver deres område, herunder grafik, web, content, og en studentermedhjælper, er du med til at skalere vores forretning mod flere markeder – og cementere vores succes.

Det bliver dermed din fornemmeste opgave at sørge for, at vi får det maksimale ud af vores annoncekroner.

Det gør du fx, når du:

  • genererer leads fra både betalte og organiske, vores primære kanaler er LinkedIn og Google.
  • udarbejder og optimerer Google Ads-kampagner og monitorerer igangværende onlinekampagner
  • laver performancerapporter, herunder analyser af kampagneresultater og konverteringsrater
  • sparrer løbende med country managers vedrørende fx budgetter, samt hvordan vi kan performanceoptimere landing pages og indhold for en bedre brugeroplevelse
  • afholder møder og præsentationer af resultater for ledelsen og de individuelle salgsteams.

Selvstændig marketingprofil, der er stærk på data og PPC-disciplinen

Du er datadrevet og detaljeorienteret i alt, hvad du gør, men har også et strategisk mindset. Og så er du vant til at arbejde tæt sammen med salgsteams om både kampagneresultater og kontinuerlige forbedringer.

Herudover kan du spejle dig selv i følgende:

  • Du har nogle års erfaring fra et tilsvarende job. Men det vigtigste er, at du er klar til en rolle, hvor du gør PPC-området til dit eget.
  • Du har grundlæggende viden om at arbejde i Google Analytics, LinkedIn, Facebook m.m.
  • Du har gerne kendskab til B2B-markedsføring, men det er ikke et krav.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathilde W. Krarup på 72 45 96 03.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 25. august 2022 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!